איך הכל התחיל?
משק שמעוני ליבוביץ'
בשר ישראלי מאז 1970
בשנות ה -70 המוקדמות של המאה הקודמת, רכש קרול ליבוביץ', עולה מרומניה, את משק מספר 2 במושב בית אלעזרי. ביישוב התגוררו דאז מספר קטן של תושבים, אשר התפרנסו בעיקר מענפי החקלאות, הרפתות והלולים.
ליבוביץ' היה איש עבודה חרוץ והוא החל לפתח את המשק עם אשתו, תקווה, ילידת מושבת הפרדסים הסמוכה, הלא היא כיום העיר רחובות. תקווה היתה מחוברת לחקלאות משחר ילדותה. היא אהבה את חיי המושב, את ריח הפרות ולמעשה ניהלה את המשק, החל מהעבודה מול סוחרי הבקר שיועד לחקלאים ועד לחליבת הפרות, כשעלה הצורך בכך.
השניים גידלו וטיפחו במו ידיהם עיזים, כבשים ובקר ברפת, עסקו בייצור חלב וגידול עגלים לבשר. היה זה משק חקלאי פעיל עם יצור עצמי של מזון, שנודע בין היתר בזכות שיטות ומכשור מתקדם, מרכז המזון הייחודי המחולק לתאים וגידול התוצרת החקלאית בשטחים הסובבים. כך הוקם משק לתפארת, הידוע כיום כמשק שמעוני ליבוביץ'.
דור ההמשך, טלי, ביתו של ליבוביץ', בעלה רמי ושלושת ילדיהם, עדי, אסיף ונטע, מתגוררים עד היום במשק, תוך שהם ממשיכים בדרכם של ההורים ומנהלים מרכז לשיווק בשר, מעדנייה ואטליז במקום. השניים מתבססים על ידע וניסיון רב שנים, שעבר בין הדורות מהוריה של טלי, בשילוב עם המומחית של רמי שמעוני, שעוסק מזה שנים בתחום האוכל ועולם הבשר בפרט.
בשר משק שמעוני ליבוביץ' הפך לשם דבר בזכות האיכות המשובחת, הבקרה והבדיקות הקפדניות, התוצרת הטובה ביותר והטעם המצוין של מוצרי המשק.